PONYKAMP 2022

Van 21 t/m 23 oktober verbleven we met 15 ponyleden in ons clubgebouw. De kampcommissie had weer flink zijn best gedaan om een mooi programma samen te stellen. Het clubgebouw was mooi aangekleed in het thema “Halloween”

De eerste avond zijn de kinderen gedropt waarna ze probeerden ongezien weer terug te komen bij het clubgebouw. Dat leverde weer leuke verhalen op bij het kampvuur.

Op zaterdag werden de pony’s gebracht. Na een partijtje voetbal stonden er allemaal attributen klaar voor een schriktraining. Bijna alle pony’s hebben met behulp van hun baasje de angsten overwonnen om onder, over en langs allemaal spannende dingen te lopen. Iedereen kreeg hiervoor natuurlijk een mooi oorkonde. ’s Avonds heeft iedereen een mooie Halloween pompoen gemaakt en was het nog even griezelen in Bedaf. Zondag zijn we naar het zwembad geweest, bij terugkomst waren de ouders al aanwezig om gezellig samen een hapje te eten. Na de optredens werden de laatste punten opgeteld en kon de bokaal met de grote oren weer uitgereikt worden. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan weer een mooi en gezellig ponykamp!