Flessen actie groot succes!

De leden van Ruitersportvereniging Vorstenbosch hebben een statiegeldinzamelingsactie gehouden wat een groot succes is geweest. In totaal is er maar liefst € 587,- aan statiegeld gedoneerd aan de club. Wat een geweldig bedrag!

De winnares van deze actie was Linde Govers. Linde had maar liefst € 165,25 opgehaald. Tevens heeft ze met diverse mensen afgesproken om het statiegeld een keer per maand op te blijven halen. Dit is natuurlijk een geweldig initiatief.

Uit cijfers blijkt dat veel statiegeld niet wordt ingeleverd. In totaal laten we in Nederland alles bij elkaar namelijk zo’n € 374.000.000,- aan statiegeld liggen. Dat is een behoorlijk bedrag. Daarom heeft Ruitersportvereniging Vorstenbosch besloten deze actie voort te zetten.

Heb jij ook geen tijd, zin of een andere reden om het statiegeld niet in te leveren? Of wil je de paardensport gewoon een warm hart toedragen? Doneer het dan aan Ruitersportvereniging Vorstenbosch. De opbrengsten komen allemaal ten goede aan deze mooie rijvereniging.

Neem contact op via activiteiten.rsvvorstenbosch@gmail.com en Ruitersportvereniging Vorstenbosch zorgt dat het bij jou wordt opgehaald.