Juul v/d Velden en Anne Dullemond rijden op Brabants kampioenschap in de prijzen!

In het weekend van 28 en 29 juli werd er in Stevensbeek gestreden om de titel Brabants kampioen. Vanwege de verwachte warmte waren de ringen samengevoegd, was het programma aangepast en moesten onze leden hierdoor al vroeg op pad.

Op zaterdag kwamen de ponycombinaties aan start. Juul van de Velden reed met haar pony Davanti een hele nette dressuurproef in de klasse D/E L1. Dit werd beloond met een score van 64,72% en een 6e prijs! De zusjes Puck en Neel van de Velden waren aan elkaar gewaagd, ze reden beide hun dressuurproef in de rubriek C B.  Puck eindigde met Storm in deze grote groep als 17e met een score van 62,67%. Neel had met Gipsy een bijna zelfde score van 62,61 % wat goed was voor een 18e plaats. Evalien van Buitenen reed met Ruby Star een nette L1 proef ze behaalde hiermee een 13e plaats met een score van 60,44 % Na het dressuur kwamen Juul en Evalien in de springring aan start. Juul reed met Davanti een foutloze 1e ronde en mocht aansluitend de barrage rijden. Helaas had ze een weigering in het parcours wat 4 strafpunten opleverde. Juul eindigde met 71 stijlpunten op een mooie 18e plaats. Evalien had met Ruby Star helaas 3 weigeringen in het basisparcours.

Op zondag was het de beurt aan de paarden. Anne Dullemond-Hurkmans kwam met Hustique uit in de springrubriek klasse L. Ze reed een hele mooie foutloze eerste ronde en vervolgens aansluitend een snelle barrage in een tijd van 39,04. Anne mocht een 5e prijs in ontvangst nemen, tevens heeft ze hiermee een startbewijs voor het Nederlands kampioenschap behaald. Anneke van Uden kwam  in de springrubriek klasse M aan start met haar paard Fay. Helaas ging het basisparcours niet helemaal zoals gewenst en moest Anneke genoegen nemen met een 36e plaats. Ons para-dressuur lid Keshia van Hezewijk behaalde met Vivaldi Tosha overall een nette 4e plaats in de rubriek Grade V en werd 2e van Brabant!

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten en Anne heel veel succes op 1 september in Ermelo!

5e plaats voor Anne Dullemond-Hurkmans met Hustique

 

6e plaats voor Juul vd Velden (links) met Davanti

 

Een reactie plaatsen