Juul van der Velden Brabants kampioen springen!

Brabants kampioen Juul van der Velden!

Zijtaart – Tijdens de Brabantse kampioenschappen, zaterdag 20 juli jl,  wist Juul van der Velden met haar pony Davanti als enige combinatie 3 foutloze rondes te rijden in de klasse DE-M. Hiermee sleepte zij de kampioenstitel binnen en natuurlijk een startbewijs op de Nederlandse kampioenschappen.

Verder werd er door veel van onze leden gestart vandaag en ook zeer goede resultaten behaald. Fenne van Lanen en Quinty Vorstenbosch kwamen beide aan start in de dressuur klasse D-L1, zij plaatsten zich beide voor de overkamping waarin zij respectievelijk 4e en 6e werden en daarmee ook beide zijn geplaatst voor de Hippiade. Evelien van Buitenen wist een 4e plaats te bemachtigen in de klasse AB-L2 en ook zij mag van start op de Hippiade! Verder werden er in de dressuur goede proeven neer gezet door Jade van Schijndel (6e) , Puck van der Velden (8e), Bregje Pauwels (13e) en Romijn van Gestel (18e).

Met springen reed Nicky Prinssen 2 mooie foutloze rondes in de D-B en werd daarmee 10e. Fenne van Lanen en Puck van der Velden kwamen ook nog van start in het springen en reden een nette ronde.

Het 4tal van onze vereniging stuurden een knappe proef rond tijdens dit Brabants Kampioenschap en waar zeker nog veel meer inzit voor de toekomst! Weer een ervaring rijker! Trots op onze leden! Knap gedaan, gefeliciteerd en alvast veel succes in Ermelo!

Het 4tal! vlnr: Jade van Schijndel – Lian van de Laar – Mirthe van Es – Meerte Govers – Renske van Schadewijk olv Maaike Stoop

Een reactie plaatsen